Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát, a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fizetés és szállítás

Fizetési feltételek

Online bankkártyás fizetés 

A megrendelt termékek árát, valamint a szállítás díját a megrendeléskor fizeted ki bankkártyáddal. A kiválasztott termékek megrendelése után a Barion fizetőoldalára kerülsz, ahol a Bank által használt, PCI DSS tanúsítvány által minősített, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethetsz bankkártyáddal. Csak annyi a dolgod, hogy a fizetési mód kiválasztásánál "bankártyás fizetés" feliratra kattintasz, majd a Barion fizetési felületén a kártyádon szereplő adatok kitöltésével befejezed a fizetést.

Fizetés a rendelés átvételénél (utánvét) -> 199 Ft

A megrendelt termék árát, valamint a szállítás díját a megrendelés átvételekor fizeted ki. 

  • Foxpost szállítás esetén, csomagautómatába való szállításnál bankkártyával, házhozszállításnál pedig kézpénzzel.
  • MPL szállítás esetén, a csomagautómatáknál bankkártyával, Posta Pontokon és posta hivatalban bankkártyával és kézpénzzel, házhozszállításnál pedig kézpénzzel, illetve adott településeken bankkártyával.

Fizetés átutalással

A megrendelt termék árát, valamint a szállítás díját a megrendelés leadása után kapott díjbekérő alapján fizeted ki. A fizetési mód kiválasztásánál jelöld meg az "átutalás" opciót. Ezután először díjbekérőt küldünk az e-mail címedre. Kérjük, hogy a díjbekérő szerint utald át a megrendelt termékek árát! Amint regisztráljuk a befizetést, visszaigazolást és elektronikus számlát küldünk az e-mail címedre. 


Szállítási feltételek

 FOXPOST csomagautómata -> 1199 Ft

A megrendelt termék FOXPOST csomagautómatába való kézbesítése. Amint a csomagodat átadtuk a futárszolgálatnak, e-mailben  értesítünk. A rendelés átadását követően 1-2 munkanapon belül átvehető a termék a kiválasztott autómatában. A csomag érkezésétől számítva 4 napod van átvenni azt, az SMS-ben és e-mailben kapott nyitókóddal. Az autómaták éjjel-nappal rendelekésre állnak. Ne feledd, hogy utánvét esetén csak baknkátyás fizetés áll lehetőségedre. További információt a csomagautómatákról a logóra kattintva találsz.

 

FOXPOST házhozszállítás -> 2499 Ft

A megrendelt terméket a FOXPOST szállítja házhoz. Amint a csomagodat átadtuk a futárszolgálatnak, e-mailben értesítünk. A rendelés átadását követően 1-3 munkanapon belül a FOXPOST kézbesíti a csomadodat. A csomagod az átadás után 1-2 nappal kerül kézbesítésre, amiről a FOXPOST előzetesen e-mailben/SMS-ben értesít. Utánvétes csomagodat fizetheted kézpénzzel vagy akár bankkártyával is. Kattints a logóra további információkért a házhozszállítással kapcsolatban.

 

MPL Csomagautómata, Posta Pont, postán maradó csomag-> 989 Ft

A megrendelt termék szállítását az MPL (Magyar Posta) végzi, az általad választott csomagutómatába, Posta Pontra vagy postára. A pénztárban a felsorolt szállítási módokat külön tűntettük fel.  Amint a csomagodat átaduk, e-mailben értesítünk. A rendelés átadása után a posta a csomagot 1-2 munkanap alatt kiszállítja a választott csomagautómatába, Posta Pontra vagy postára. A csomagautómatáknál és a Posta Pontokon 2 munkanap áll rendelkezésedre átvenni a csomagot, ezután egy közeli posta hivatlaban helyezi el azt a posta, itt további 5 munkanapod van az átvételre. Postai átvétel estén pedig 5 munkanapod van a csomagod átvételére. További információkért a csomagutómatákról kattints a logóra.

 

MPL Házhozszállítás -> 1989 Ft

A megrendelt terméket az MPL (Magyar Posta) szállítja ki neked. Amint a csomagod átadásra került, e-mailben értesítünk. Az átadás után 1-3 munkanap alatt a posta kiszállítja a csomagod a megadott címre. A kézbesítés napján e-mail értesítést kapsz a postától a pontos információkkal. Amennyiben nem tudsz a címen lenni a csomagod a legközelebbi postára kerül kiszállításra, ahol a 5 munkanapod van az átvételre. Kaints a logóra ha még többet szeretnél megtudni a házhozszállításról.